Prezentare Colina Insorita

colina-insorita-iasi-vandut-in-totalitate

Exact ce ti-ai dorit: Colina Însorită

Este un ansamblu rezidențial construit în Păcurari, foarte aproape de Bulevard, dar ferit de zgomotul și poluarea acestuia. Suprafața totală a terenului este de 11.550 mp.

Blocurile ce alcătuiesc complexul rezidențial au un regim de înălțime redus, cu demisol, parter și două etaje, tocmai pentru a asigura  o atmosferă intimă în apartamentele luminoase.

Situat în planul doi al Bulevardului Păcurari, Colina Însorită se constituie în alegerea perfectă datorită locației, a calității superioare a materialelor folosite și nu în ultimul rând a prețurilor foarte avantajoase. 

Calitate garantata a constructiei


apartamente-noi-iasi-colina-insorita-vedere-aeriana
Pentru confortul dumneavoastra folosim materiale de constructii de ultima generatie, pornind de la calitatea betonului, a BCA-ului, si ajungand pana la calitatea finisajelor interioare. Toate acestea pentru a va garanta durabilitatea in timp a imobilelor.

Structura construcțiilor este pe cadre, din beton armat, cu planșee din beton armat monolit in grosime de 15 cm, zidarie BCA, acoperis tip sarpanta cu invelitoare de tabla tip tigla, termoizolatie cu polistiren de 10 cm grosime.

Un alt stil de viata! La Colina Insorita totul este mai confortabil!

Locuri de parcare exterioare supraterane si subterane

Colina Insorita - apartamente noi IasiGata cu nervii și cu timpul pierdut pe căutat loc de parcare. Fiecare apartament are inclus în preț loc de parcare exterior suprateran sau subteran cu ușă automatizată și acces direct în casa scării.

Siguranța ta si a familiei înainte de toate

Colina Insorita - apartamente noi IasiSpațiul perimetral al ansamblului va fi închis, accesul fiind controlat, cu telecomanda pentru acces auto și pietonal. Ansamblul va beneficia de supraveghere video permanentă.

Spațiu de joacă complet amenajat pentru copii. Leagane, tobogane, tot ce trebuie!

Colina Insorita - apartamente noi IasiLoc de joacă ultra-dotat pentru copii de toate vârstele, conform ultimelor norme metodologice în vigoare. Acum copiii se pot juca și își pot face prieteni nestingheriți, într-un mediu în care este tot timpul în siguranță.

Gata cu traversatul orasului ca sa se joace copilul o ora pe iarba sau departe de masini si poluare. Gata cu oftatul cu vremurile de altadata cand se jucau copiii singuri afara. La noi se poate!

Ai spații de depozitare dedicate

Apartamente noi IasiProiectul prevede boxa pentru fiecare apartament, complet finisata, legata la contorul apartamentului. Astfel beneficiați de un plus de spațiu de depozitare, foarte important pentru viața de zi cu zi.

Spatii verzi și iluminat

Colina Insorita Iasi - Apartamente noi in PacurariSpațiile verzi dintre blocuri sunt gazonate să poată alerga copii cât mai mult, iar dumneavoastră să respirați un aer cât mai curat. Căile de acces auto și pietonale din interiorul ansamblului vor fi iluminate.

Administrare continuă

Colina Insorita Iasi - Apartamente noi in PacurariO companie specializata va administra blocurile si intregul ansamblu pentru a asigura buna funcționare a tuturor facilităților comune din ansamblu, întreținerea spațiilor verzi, paza și curățenia.